Betaalmethoden

Bij PoefenWinkel.nl kunt u afrekenen met de volgende betaalmethoden:

  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Overschrijving
  • Bancontact/MrCash (alleen België)
  • Achteraf betalen via Billink

iDeal:
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
U kunt met iDEAL betalen als u kunt telebankieren bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

PayPal:
Met PayPal kunt u snel en eenvoudig betalen in Nederland en België, u heeft hiervoor echter wel een PayPal account nodig. Een PayPal account kunt u aanmaken op www.paypal.nl

Creditcard:
Betaal snel en eenvoudig met uw creditcard. De creditcard is wereldwijd een populair betaalmiddel. Nationale en internationale betalingen zijn mogelijk met alle gangbare valuta. Ook bent u direct verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Wij accepteren Mastercard, Visa en Maestro

Overschrijving:
U kunt tijdens het bestelproces de methode "Overschrijving" selecteren. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een e-mail met betalingsinstructies. Bij deze betaalmethode verzenden wij uw bestelling pas als wij uw betaling hebben ontvangen. 

Bancontact/MrCash (alleen België)
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen België. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 


Achteraf betalen via Billink:
Met ‘achteraf betalen’ bestelt u eerst het product en betaalt u achteraf binnen 14 dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als u onderweg bent of als u geen reader of creditcard bij de hand hebt. Bent u niet bekend met de webshop of wilt u het product eerst zien, betaal dan achteraf met Billink. Eerst zien, dan betalen!