Offerteaanvraag

Speciale wensen? PoefenWinkel.nl produceert poefen op maat, ook per stuk!


Wij beschikken over een eigen confectieatelier, drukkerij en een creatieve ontwerpstudio, zodat wij snel custom-made producten kunnen leveren.


Onze diensten:

  • Poefen in diverse stoffen. o.a. nylon, katoen, kunstleer, dralon, kunstsuede,  EN-gecertificeerde stoffen en weekmakervrije stoffen, brandwerende/vlamvertragende stoffen, velours, zeil, vilt etc. Voor stoffen die wij niet standaard in ons assortiment hebben geldt een minimale afname van 20 stuks.
  • Borduring en bedrukking, ook in full-colour. Wij drukken/borduren logos, foto's en enkele kleuren, in diverse druktechnieken, afhankelijk van uw budget en gewenste levertijd. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing!
  • Poefen met diverse soorten vulling: gerecycled polystyreen, polystyreen parels, polyether vlokken , schuim, tempex etc.
  • Patronen/prints. Wij kunnen elk gewenst patroon/ontwerp voor u drukken. Ook kunt u zelf uw stoffen aanleveren. Wij maken er een prachtige poef van! Een poef in de huisstijl van uw bedrijf? Wij kunnen onze poefen leveren in elke gewenste PMS- of RAL kleur.
  • Afwijkende formaten/ontwerpen. Een poef van 3 bij 2 meter of een poef in de vorm van een appel? Wij kunnen het maken, vanaf 1 stuks. Ook voor (bedrukte) kussens op maat bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Korting bij grote aantallen. Voor al onze artikelen in onze webshop vanaf 15 stuks geven wij een kwantumkorting. Informeer naar uw speciale prijs!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zullen binnen 1 werkdag reageren met een offerte op maat en eventueel een digitale proefdruk